Inicio > sobre mí > Nou curs

Nou curs

Ahir, després d’un bon estiu, vaig començar el nou curs 2011/12. Aquest any estaré fent primer d’Enginyeria Informàtica (és un segon cicle, així que a la UdG també li diem a aquest curs comunament “quart”).

I què tal pinta aquest curs? Doncs alguns ex-alumnes m’han advertit que és com segon de l’enginyeria tècnica: molta feina en molt poc temps. I no és d’estranyar, ja que crec que és el primer any que, matriculant-me del curs complet, m’he hagut de matricular d’onze assignatures (6 el primer quadrimestre i 5 el segon). Algunes d’aquestes assignatures tenen noms tan guais com “Mètodes Abstractes de Càlcul”, “Llenguatges, gramàtiques i autòmats” o “Xarxes de computadors i serveis públics de dades”. De fet, aquestes dues últimes són les que vaig fer ahir, i no tenen pinta de ser precisament fàcils.

Una cosa bona que té el curs aquest any és que sembla que serem pocs matriculats (de fet, ahir a “Xarxes”, que és una de les assignatures on estem el grup complet, no devíem passar dels 16 alumnes), així que suposo que serà més agradable fer classe.

Per altra banda, hi ha hagut una cosa que no m’ha agradat gaire, i és el fet d’haver començat algunes assignatures (les d’ahir) sense tenir cap apunt penjat a “La Meva UdG”. No és el primer cop que passa, però ara mateix (dimarts al matí) només hi ha un professor que ha penjat apunts (el de “Mètodes numèrics”, assignatura que estrenarem aquesta tarda).

Bé doncs, espero que aquest curs sigui suportable, o si més no que no sigui més dur que segon d’ETIG. I ànims als companys que també fan quart aquest any!

Edit: No té res a veure, però acabo de descobrir que des de fa poc es pot comentar en els blogs de WordPress (com aquest) mitjançant Twitter i Facebook. Un punt per WordPress!

Edit 2: He vist que sóc molt original ficant títols a les entrades: https://jooohnny32.wordpress.com/2010/09/13/nou-curs/ (a sobre és de fa exactament un any)…

Categorías:sobre mí
  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Comenta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: