Inicio > Altres > Futurama: fi de la sisena temporada

Futurama: fi de la sisena temporada

Crec que mai ho havia comentat en aquest blog, però soc un gran fan de Futurama. Dijous passat es va emetre als Estats Units l’episodi “Reincarnation”, un episodi no-canònic dividit en 3 segments que representaven 3 mini-aventures dibuixades en estils diferents: el primer (“Colorama”) com a dibuixos en blanc i negre a l’estil de Fleischer i Lantz, el segon (“Future Challenge 3000”) a l’estil dels videojocs retro de 8 bits, i el tercer (“Action Delivery Force”) a l’estil anime japonès. A més, aquest capítol va servir per a tancar la sisena temporada.

Colorama

Colorama

Aquesta temporada, un cop finalitzada i analitzant cada capítol amb una mica de deteniment, es pot resumir com una temporada més de la sèrie. Al ser la temporada amb la que la sèrie ha tornat de la seva cancel·lació (Futurama es va cancel·lar al 2003 i amb aquesta temporada van “tornar” al 2010, amb 4 pel·lícules entre 2007 i 2008), molta gent l’ha criticat amb prejudicis al·legant que no tenia el mateix nivell que les temporades anteriors. Aquesta tendència per desgracia es va incrementar als primers capítols de la temporada, ja que van ser força fluixos (“In-A-Gadda-Da-Leela”, “Proposition Infinity”), però veient la temporada sencera podem trobar capítols que es podrien situar entre els millors de la sèrie, com “Lethal Inspection”, “The Late Philip J. Fry”, “The Silence of the Clamps” o “Overclockwise”.

Lethal Inspection

"Lethal Inspection" té un dels millors finals de capítol d'aquesta temporada

També ha tingut, com totes les temporades, els seus altibaixos, i entre els seus capítols més dolents podem trobar “The Futurama Holiday Spectacular”, “The Mutants are Revolting” o el ja esmentat “In-A-Gadda-Da-Leela”. La segona part de la temporada (a partir de “Neutopia”) per sort no té cap capítol especialment dolent, essent “Möbius Dick” o “Fry Am The Eggman” els més fluixos. “Yo Leela Leela” és considerat (juntament amb “The Futurama Holiday Spectacular”) el pitjor capítol de la sèrie, si bé a mi no em va semblar gens dolent.

Per als que encara no l’hàgiu vist, us recomano que ho feu. Trobareu el contingut típic de Futurama: la relació entre Fry i Leela, invents nous del professor Farnsworth, el passat del Dr. Zoidberg, el naixament d’en Bender, l’Scruffy cada cop amb rols més importants (genial a “A Prisoner of Benda”), en Cubert per sort només apareix a “Overclockwise” (i potser a algun altre episodi que ara no recordo) o en Zapp Brannigan en el seu paper de sempre.

Categorías:Altres Etiquetas: ,
  1. 19/06/2013 en 14:24

    “Nevi No More” For Taking Away A Mole

  1. No trackbacks yet.

Comenta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: