Inicio > sèries > 2ª temporada de Raising Hope i 5ª de The Big Bang Theory

2ª temporada de Raising Hope i 5ª de The Big Bang Theory

Aquesta setmana han tornat dues sèries que segueixo: Raising Hope i The Big Bang Theory, amb les seves respectives segona i cinquena temporades.

La segona de Raising Hope es va estrenar dimarts als EUA amb l’episodi “Prodigy”. Aquest episodi va començar amb un petit flashback per posar en situació als espectadors amb un resum de tot el que va passar a la primera temporada. Passada la capçalera de la sèrie, comença l’episodi amb en Jimmy i la Hope mirant vídeos de quan en Jimmy era més petit, quan descobreixen que en Jimmy amb 13 anys sabia tocar el piano i cantar, dues coses que no recorda i que per suposat ara no se li donen bé. Durant tot l’episodi tractaran, tant la seva família com ell, de que recuperi aquest talent, a la vegada que li amaguen la forma en que va oblidar de cop com fer-ho. És un episodi força normal, en la tònica de la primera temporada, que no és el millor de la sèrie però tampoc el pitjor.

D’altra banda, ahir es van estrenar els dos primers capítols de la cinquena temporada de The Big Bang Theory. Cal dir que, abans de veure’ls, no tenia l’esperança de que fossin la meitat de bons del que eren els de les tres primeres temporades, ja que a la quarta va caure molt el nivell al meu gust, convertint-se en un culebrón i deixant de ser la sèrie friki que era abans. I, de fet, el primer capítol d’aquesta temporada segueix en la mateixa línia que tota la temporada anterior, centrant-se tota la trama en la relació entre en Raj i la Penny que van tenir a l’últim episodi de la quarta temporada. Els únics moments destacables són els que protagonitza l’Amy i, a estones, en Sheldon.

Molt diferent és el segon episodi, en el qual desapareix tota aquesta trama d’en Raj i la Penny i es centren en una butaca que recull la Penny de les escombraries i en el pànic que li provoca a en Sheldon haver-s’hi assegut. Són molt bones totes les escenes amb en Sheldon, l’Amy i els invents d’en Howard, en especial la màquina de fer petons a través d’Internet. Un capítol amb l’esperit de les primeres temporades de la sèrie.

Categorías:sèries
  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Comenta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: